Posted by: Lauren | August 16, 2011

A sneak peek into our new feedback room

                                                                                           

Our new feedback room

   Today saw the creation of a feedback room, to replace the old raffle ticket hut that stands behind visitor reception. Inside there will be comment cards and surveys and a display board where people can rate their day using weather symbols. With the help of one of our volunteers, Mike (and his screwdriver) we even added some colourful bunting! The feedback room will be in use until the end of September. After that it will be relocated and used by the gardeners. Until then, we hope that all our visitors will pop in on their way out and let us know about their day at Stourhead.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: